www.ilpalio.org

- DEN PALIO I SIENA -


Looking for tickets for the palio horse race? contact us at: [email protected]
  
   

INTERNAL SEARCH ENGINE
WRITE THE KEY WORD
ENGLISH VERSION

VERSIONE ITALIANA

VIDEODenna sida skrevs dra nytta av en automatisk översättare. Om du talar och du har hittat något fel och du korrigera dem, skulle vi göra en stor glädje.Den Palio inte återupplivas och organiserat ett evenemang för turism är livet i Siena människor i tid och i olika aspekter och känslor. Den har antika rötter med vissa föreskrifter fortfarande gäller sedan 1644, då det var under de första pris med hästar, och fortfarande händer i obruten kontinuitet.
Stadens område är indelat i sjutton Contrade gränser som fastställs i 1729 med tillkännagivandet om Violante av Bayern, guvernör i staden.
Varje Contrada är en liten stat, som styrs av en plats under ledning av Före och kördes till "tornera" av en kapten, biträdd av två eller tre assistenter.
Har, inom sitt territorium, en kyrka med en bifogad sätet är säker om alla sina tillgångar: reliker segrar hängningar, kostymer av extra - de i bruk och många långvariga - Flaggor, materiel och alla andra frågor liv Contrada samma.
Det kommer därför att på morgonen den 29 juni (för juli Palio) eller att den 13 augusti när de börjar fyra dagars intensiva förberedelser för Palio.
Den komplicerade mekanism för festivalen tar slut med en smäll av en smällare meddelar frisläppande av hästar från. Varje jockey ges en piska som hästen kan uppmuntra eller hindra sina motståndare under loppet. Fortsätt sedan i riktning mot ett närmande till "flytta", dvs den punkt där två rep var argumenten bland dem kommer att matcha hästar och jockeys.
Ordern träder avgörs av slumpen, är i själva verket Contradas kallas i den ordning utvinning. Den tionde och sista, anger i stället för "hoppar över" när den anser det lämpligt, på så sätt avgöra avgång. Om avgången inte är giltig, en explosion av smällare stoppa hästar. De senare kommer att behöva göra tre varv runt 1000 meter och bara först till kvarn kommer att ges härlighet seger. Vem vinner fortfarande hästen, kan det bli även "chockad" att ingen jockey.
Festligheterna börjar på en gång: det Palio och Contrada få med Provenzano att resa till (för juli Palio) eller Duomo (i augusti) att sjunga Te Deum av tacksägelse. Från och med nu varje tillfälle kommer att vara bra att påminna staden förtjänat segern på fältet, fram till hösten, när, mellan september och början av oktober, dekorerad segrande i stadsdelen, kommer att vara värd för "middag seger "med deltagande av tusentals Contrada, platsen för äran, den vinnande hästen, beundrat en sann hjälte.
Den Palio är en sekulär fest där han deltar frivilligt utan alla människor i Siena, därför att det finns ett behov av en officiell organisation för samordning av olika tjänster. Av denna anledning, försäljning av tjänster i forumen är balkonger och fönster, som utförs individuellt av sina ägare som ofta affärer med utsikt över Piazza del Campo och hus i angränsande gator.
Tillgång till forum är tillåtet så länge trafikpolisen inte kunnat genomföra utrymningen av allmänheten från spåret, då är undantagsvis beviljas av polisen, som fungerar som säkerhet, att passera genom särskilda åtgärder, särskilt nära, tittare eftersläntrare har en vanlig biljett bokning.
Det bör dock komma till torget en halvtimme innan paraden. Inom Piazza del Campo ges möjlighet för allmänheten att delta i Palio gratis. Och "kanske den mest spännande sätt att se loppet, blandas med Siena.
Tittarna kan få tillgång till Square efter början av den parad genom Via Giovanni Dupré är stängd bara minuter före loppet. Inne på torget kan du köpa drycker, men se upp: ibland är det varmt (ta med en hatt) och det finns inga toaletter!


Along the road to Chianti...                 Wine collection in a medieval cellar in Siena, Italy[email protected]